muursticker wereldkaart winactie

Winactie! Tijd voor een feestje

Geschatte leestijd: 1 minuten

GESLOTEN – deze actie is afgelopen!

Tijd voor een feestje, want maand na maand weten jullie met steeds grotere aantallen mijn reisblog te vinden en ook op social media wordt Yvonnevanderlaan.nl steeds groter. Om te vieren dat ik op Facebook bijna 1000 paginalikes heb geef ik een cadeautje weg.

Dit kan je winnen!

Grote kans dat jij net zo graag reist als ik, maar dat je niet méér vakantiedagen in een jaar hebt. Dan vind je het vast ook heerlijk om thuis lekker weg te dromen met mooie foto’s van jouw reizen of die van een ander, een goed reisboek of een tof reisprogramma. En dan is een wereldkaart voor jou vast ook één groot keuzemenu, waarbij je alleen van de gedachte aan al die mogelijkheden al blij wordt.

Wil jij graag een mooie wereldkaart als muursticker in je woon- of slaapkamer voor nóg meer reisdromen? Lees dan gauw verder, want in samenwerking met de Muurstickerstunter geef ik een wereldkaart muursticker naar keuze weg. Het design en formaat mag je zelf uitkiezen op de website.

wereldkaart muursticker

Zo kan je winnen!

En dit moet je doen om kans te maken op die gave muursticker:

De winnaar maak ik bekend op mijn facebookpagina zodra ik de 1000 likes heb bereikt, dus mocht je me nog niet volgen, dan is nú het moment om het te doen. Zo wordt de muursticker het snelst weg gegeven en weet je als eerste of je gewonnen hebt.

Category: geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


10 comments

  1. Goede reden voor een feestje Yvonne! Gefeliciteerd in ieder geval met je groeiende aantal bezoekers en bijna 1000 likes op Facebook! Leuke winactie ook, als ik nog een huis (in Nederland) had zou ik mee doen

  2. Wat een leuke winactie! Ik volg je al natuurlijk, maar ik doe denk ik niet mee met de winactie ;p Heb weinig muren om het op te plakken haha. Maar gefeliciteerd met de bijna 1000 likes! 🙂

  3. Ik volg je natuurlijk allang!

    Graag zou ik een muursticker willen winnen voor ons kleinste kamertje in het huis wat we opnieuw inrichten. Niet de wc trouwens – maar de kleinste slaapkamer.

  4. Gefeliciteerd. Wat een leuke winactie! Helaas zitten de muren al vol…op 1 plekje na dat is gereserveerd voor een mooie foto van onze volgende reis naar Namibie/Botswana