Valencia met kinderen

Valencia met kinderen reisfilm

leestijd: 1 minuten

Valencia is een heerlijke bestemming voor een stedentrip met kinderen. Wij waren er in februari en hadden ontzettend veel mazzel met het weer. Zo konden we zelfs naar het strand en waren onze kinderen de hele dag buiten in het 7 kilometer lange Turia Park, het prachtige Bioparc Valencia en genoten ze met ons mee van de bijzondere architectuur van Valencia.

Category: KidsSpanjeStedentrips

Tags:

Reageer!


8 comments

  1. Mooi filmpje! Grappig om te zien dat jij de landing gefilmd heb, de keren dat ik de landing filmde kreeg ik van de stewardess altijd op mijn kop omdat dát niet mocht!! Valencia ken ik zelf niet, maar manlief is er wel een paar keer geweest voor zaken, tja…manlief heeft de wereld volgens mij al 3x keer gezien en ik nog niet eens 1/100ste 😉

  2. Leuk filmpje! Veel te doen zo te zien. Ben benieuwd hoe wij het gaan ervaren als we er zijn aan het einde van het jaar. Bioparc Valencia gaan we ook eens opnemen in onze reis. Ziet er leuk uit!