Valencia met kinderen

Valencia met kinderen reisfilm

leestijd: 1 minuten

Valencia is een heerlijke bestemming voor een stedentrip met kinderen. Wij waren er in februari en hadden ontzettend veel mazzel met het weer. Zo konden we zelfs naar het strand en waren onze kinderen de hele dag buiten in het 7 kilometer lange Turia Park, het prachtige Bioparc Valencia en genoten ze met ons mee van de bijzondere architectuur van Valencia.

Category: KidsSpanjeStedentrips

Tags:

Reageer!


8 comments

  1. Mooi filmpje! Grappig om te zien dat jij de landing gefilmd heb, de keren dat ik de landing filmde kreeg ik van de stewardess altijd op mijn kop omdat dĆ”t niet mocht!! Valencia ken ik zelf niet, maar manlief is er wel een paar keer geweest voor zaken, tja…manlief heeft de wereld volgens mij al 3x keer gezien en ik nog niet eens 1/100ste šŸ˜‰

    1. Nou je het zegt heb ik dat ook een keer gehad, toen ik foto’s maakte vlak voor het opstijgen… nooit meer aan gedacht toen ik dit filmde eigenlijk…

  2. Hartstikke leuk Yvonne! Mijn goede voornemen van dit jaar: meer filmen! Ik krijg helemaal zin om op reis te gaan van die reisfilmpjes van de afgelopen weken. Nu alleen nog een reis boeken, haha.

  3. Leuk filmpje! Veel te doen zo te zien. Ben benieuwd hoe wij het gaan ervaren als we er zijn aan het einde van het jaar. Bioparc Valencia gaan we ook eens opnemen in onze reis. Ziet er leuk uit!