Sri Lanka met peuters reisfilm

Sri Lanka met peuters Reisfilm

leestijd: 1 minuten

De eerste blogs over Sri Lanka staan al een poosje online en nu zijn er ook bewegende beelden van onze rondreis door Sri Lanka. Jeujjjj. Reis mee met ons en onze twee peuters op rondreis langs Negombo, Kandy, Dambulla, Sigiriya, Polonnaruwa, Anuradhapura, Ella, en de stranden van Tangalle, Mirissa en Weligama. Vergeet niet je speakers wat harder te zetten en: Njoy!

Category: KidsSri Lanka

Tags:

Reageer!


21 comments

  1. Wij hebben verschillende verre reizen gemaakt met onze kinderen en zijn van plan om nu naar Sri Lanka te gaan. Ik heb een vraag over het reizen met een privé chauffeur. Waar kan ik hier informatie over vinden?

  2. Dank voor al je tips, wij vertrekken morgen naar Sri Lanka met onze zoon van drie. Van je suggesties gaan we zeker gebruik van maken.

    1. Als er één land is waar je prima met kleine kinderen een verre reis kan maken is het Sri Lanka. Kleine afstanden, alles makkelijk te vinden en te krijgen. Als jullie niet al te veel tegen de vlucht opzien is het denk ik de perfecte bestemming voor het hele gezin. 🙂

    1. Dank je, en zeker doen: het is leuk om met kinderen te reizen, we ontmoeten daardoor veel meer mensen dan vroeger en dat ontmoeten is toch wat het reizen voor mij vaak extra leuk maakt.