Sri Lanka met peuters reisfilm

Sri Lanka met peuters Reisfilm

leestijd: 1 minuten

De eerste blogs over Sri Lanka staan al een poosje online en nu zijn er ook bewegende beelden van onze rondreis door Sri Lanka. Jeujjjj. Reis mee met ons en onze twee peuters op rondreis langs Negombo, Kandy, Dambulla, Sigiriya, Polonnaruwa, Anuradhapura, Ella, en de stranden van Tangalle, Mirissa en Weligama. Vergeet niet je speakers wat harder te zetten en: Njoy!

Category: KidsSri Lanka

Tags:

Reageer!


21 comments

 1. Wij hebben verschillende verre reizen gemaakt met onze kinderen en zijn van plan om nu naar Sri Lanka te gaan. Ik heb een vraag over het reizen met een privé chauffeur. Waar kan ik hier informatie over vinden?

  1. Geen idee, ik zou je mailadres kunnen doorgeven het guesthouse dat onze chauffeur heeft geregeld als je dat wil?

 2. Dank voor al je tips, wij vertrekken morgen naar Sri Lanka met onze zoon van drie. Van je suggesties gaan we zeker gebruik van maken.

  1. Wat leuk, heel veel plezier! Ben heel benieuwd hoe jullie het gaan hebben. Laat je het nog weten?

 3. Wat een leuk filmpje! Dit stimuleert mij alleen maar om de discussie ‘verre reizen met kleine kinderen’ (of ‘verre reizen’ in het algmeeen) thuis weer eens aan te wakkeren 😉

  1. Als er één land is waar je prima met kleine kinderen een verre reis kan maken is het Sri Lanka. Kleine afstanden, alles makkelijk te vinden en te krijgen. Als jullie niet al te veel tegen de vlucht opzien is het denk ik de perfecte bestemming voor het hele gezin. 🙂

 4. Wat een leuk filmpje! Sri Lanka lijkt me een fantastisch land! En de kids lijken het prima naar hun zin te hebben. Ook heel belangrijk natuurlijk.

  1. Thx! Sri Lanka is inderdaad een erg fijn land om doorheen te reizen., wat mij betreft geschikt voor alle leeftijden.

  1. Het was zeker een mooie reis, Sri Lanka is echt een heerlijk vakantieland!

 5. Leuke filmpje! Zo schattig hoe de oudste de kleinste een handje helpt om de tempel binnen te gaan. En ook wel een geruststellende gedachte naar de verre toekomst: dat reizen met kinderen echt wel gewoon kan!

  1. Ja hoor, met de nodige aanpassingen (vooral in reistempo) is het prima mogelijk om lekker op reis te gaan met de kids.

  1. Dank je, en zeker doen: het is leuk om met kinderen te reizen, we ontmoeten daardoor veel meer mensen dan vroeger en dat ontmoeten is toch wat het reizen voor mij vaak extra leuk maakt.