review en winactie letterbord en thermosfles

Review en winactie – gadgets voor de reiziger

Review en winactie – gadgets voor de reiziger

Geschatte leestijd: 3 minuten

Mijn blog bestaat alweer 2 jaar, dus tijd voor een klein feestje. Ook de afgelopen 2 zomermaanden schreef ik weer over reizen naar bijzondere bestemmingen mét en zonder kinderen en over reisfotografie en blijkbaar kunnen jullie dat waarderen, want in die periode kwamen jullie met meer dan 30.000 mijn blog bezoeken. Wow! Een goede reden voor nóg een klein feestje. 🙂 Ik review daarom 2 toffe cadeau’s voor reizigers en fotografen en jij maakt kans om een set met deze beide cadeau’s te winnen. Wat je daarvoor moet doen lees je onderaan dit artikel.

Thermosfles vermomd als cameralens

Hier zal je menig andere fotograaf even mee op het verkeerde been zetten. Jij pakt je cameralens uit je fototas, draait hem open en… neemt een slokje thee of koffie. Deze cameralens is op het eerste oog net echt. Alleen de naam op de zogenaamde lensdop verraadt al vrij snel dat het niet om een heuse cameralens gaat.

De thermosfles is mooi stevig aan de buitenkant en het extra beschermhoesje dat erbij zit is volgens mij niet eens nodig, maar wel een fijn extraatje. Ik kan me alleen voorstellen dat je het in de praktijk niet zo vaak gebruikt. Ook super dat de thermosfles lekker licht is, zodat je niet naast je zware cameratas ook nog eens een heel extra gewicht hoeft mee te zeulen. Gevuld met thee is hij amper zwaarder dan mijn eigen zoomlens.

De naam van de fles vind ik leuk gekozen, Nican. Bijna als het bekende cameramerk, maar “can” vertelt je wat het eigenlijk is. Ik vind deze cameralens thermosfles echt een leuk en origineel cadeau voor de reisfotograaf!

Nican lens cupEen origineel cadeau voor de fotograaf

Mooi stevig letterbord

Eigenlijk mag een mooi, vintage letterbord niet ontbreken in het huis van een reiziger. Je kan er mooi je volgende bestemming op zetten, of je gebruikt hem om de top van je bucketlist op te zetten… zo heb je elke ochtend even weer een reminder en ga je met een lach de deur uit. Of zet er regelmatig een nieuwe inspirerende reisquote op, ook leuk.

Het letterbord doet me meteen denken mijn oude sportclub van laaaang geleden. Hier stonden de prijzen van de drankjes en de lekkere snacks op. Het vintage gevoel begint dus al zodra ik de verpakking open maak. Maar van het puzzelen met de letters wordt ik ook terug in de tijd gezet. De letterdoos in groep 3 lijkt opeens terug van weggeweest.

De letters zijn van een lekker stevige kwaliteit, net als het vilt van het bord en de houten lijst. Handig dat er ook bijzondere tekens, zoals een apenstaartje en hekje bij zitten. In het bewaarzakje kan je de letters bewaren, zodat je er geen kwijt raakt. Erg fijn, zeker voor iemand met chaotische trekjes zoals ik. 😉

vintage letterbordDit vintage letterbord is erg leuk om elke week van een nieuwe reisquote te voorzien

Winnen

Deze winactie is voorbij, meedoen kan niet meer, maar houd mijn facebookpagina in de gaten voor nieuwe winacties op reis- en fotografiegebied!
Wil jij deze set van cameralens… uhm… thermosfles en letterbord winnen? Meedoen is heel simpel:

 • Zet in een reactie onder dit bericht jouw favoriete reisquote, die je zeker als eerste op het letterbord zal zetten. Dit bericht delen via facebook verdubbelt je winkans.
 • Ik maak de winnaar op zondag 3 september bekend via facebook. Als je mij volgt op facebook weet je meteen of je gewonnen hebt.

Category: Reviews

Tags:

Reageer!


13 comments

 1. Gefeliciteerd!! ik lees je blogs altijd met veel plezier. Vooral de exotische bestemmingen. Een fijne bron voor nieuwe reisinspiratie 🙂
  Mijn favoriete quote: “And then there is the most dangerous risk of all – the risk of spending your life not doing what you want on the bet you can buy yourself the freedom to do it later.” – Randy Komisar

 2. Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog! Ik ben er fan van (en ben niet de enige; 30.000 bezoekers wauw!)

  “the distance doesn’t matter, it’s the first step that’s important”. Deze tekst kwam ik in 1999 op mijn eerste dag op reis in Australie tegen en ik moet er nog vaak aan denken (zowel reisgerelateerd als bij andere stappen in het leven).

 3. “Never let the fear of stryking out keep you from playing the game” komt eigenlijk op neer dat je nooit moeten stoppen met het najagen van je dromen. Ooit wilde ik alleen reizen, een grote droom en door alle angsten heen ben ik toch op reis gegaan – alleen. Laat je je angsten niet tegen houden om je dromen te volgen.

 4. Oh wat leuk. Vooral dat letterbord. Lekker vintage. Ik zou er op zetten: “Reis meer buiten de lijntjes”
  Ik ben eigenlijk helemaal niet zo avontuurlijk, maar zou dat wel graag willen zijn.
  Dus met deze quote word ik er aan herinnerd dat ik dat toch meer moet gaan doen 🙂

 5. Ik denk dat de volgende travel quote wel heel toepasselijk is voorbij op dit moment, dus die zal ik er zeker opzetten: Travelling alone will be the scariest, most liberating, life changing experience of your life……. Try it at least once

  En wat is die thermosfles gaaf!!! Als ik win, wil ik hem cadeau doen aan mijn vader, omdat we dezelfde passie voor fotograferen hebben en nu iedere week in NP de Hoge Veluwe te vinden zijn om edelherten en wilde zwijnen te fotograferen.