reisfilm Tenerife en La Gomera met kinderen

Reisfilm Tenerife en La Gomera met kinderen

leestijd: 1 minuten

Onze vakantie op Tenerife en La Gomera met kinderen: We begonnen met een dag waarbij we met de kabelbaan de Teide vulkaan op gingen en in het nationaal Park El Teide rond toerden, om de dagen erna verschillende stranden, het bergdorpje Masca en het Loro Parque (niet op de film) te ontdekken. Daarna staken we met de boot over naar La Gomera, waar we vooral veel gewandeld hebben en met de auto het eiland verder hebben verkend. We pikten in Valle Gran Rey nog een lekker strandje mee. Terug op Tenerife waren we nog in het prachtige Noordoosten van het eiland, dat ik echt het mooiste stukje vond. Geniet mee in deze reisfilm Tenerife en La Gomera.

Category: KidsSpanje

Tags:

Reageer!


8 comments

  1. Leuk om te zien Yvonne. Echt een roadtrip zo zie je op de beelden. Maar wat ik ook zo leuk vind is om de kinderen te zien. Je jongste loopt nog zo heerlijk schattig zoals kleine kinderen kunnen lopen. Daar zie ik ineens aan dat die van mij echt al wat ouder zijn.
    Jammer dat Loro er niet op staat. Was het te vochtig daar of kwam het er gewoon niet van daar te filmen? Of maak je daar een aparte van?

    1. Haha, ja dat heeft de jongste inderdaad echt nog steeds.. en gisteren ging ze vol op haar snufferd toen ze de roltrap af wilde stappen op de luchthaven.. zo zielig! Heb er gewoon niet aan gedacht in het Loro Park te filmen. Dat heb ik soms.. heb ik dagen niet gefilmd en bedenk ik me ineens dat ik dat echt weer moet doen. 🙂

  2. Echt prachtige beelden Yvonne! Je hebt een heel gave video gemaakt, je neemt je kijkers echt mee op reis. Ik word ook steeds nieuwsgieriger naar Tenerife en La Gomera, dus dat doe je goed! 🙂

  3. Wat was het fijn om dit filmpje te bekijken! Ik voelde me even op Tenerife en La Gomera (en kon bijna de zon op m’n huid voelen!) Zelf ben ik nog nooit naar beide eilanden geweest. Ik heb een goeie vriend die naar Tenerife wil verhuizen en na het bekijken van je filmpje , begrijp ik best waarom. Zulke prachtige landschappen! Mooi zeg!!

    1. Ik kan me inderdaad helemaal voorstellen waarom je naar Tenerife zou willen verhuizen. Hoewel het me ook weer wat beperkend lijkt qua reismogelijkheden.. altijd eerst naar het vasteland terug, haha.