reisfilm roadtrip Andalusië met kinderen

Reisfilm Roadtrip Andalusië met kinderen

leestijd: 1 minuten

In de voorjaarsvakantie is het in het zuiden van Spanje vaak al heerlijk weer. Wij maakten een roadtrip door Andalusië met onze kinderen in de voorjaarsvakantie. We genoten niet alleen van fijne temperaturen en een lekker zonnetje, maar ook van de sfeervolle dorpjes, lekker eten, het lokale carnavalsfeest en de bruisende stad Sevilla. Kijk je mee naar deze sfeerimpressie van onze heerlijke roadtrip?

Category: KidsSpanje

Tags:

Reageer!


4 comments

  1. Dat ziet er fantastisch uit! Lekker weer, lekker ontspannen! Ik vind die bergen zo mooi met die uitgehouwen gebouwen er tussen. Lekker om zo even weg te zijn met je gezin

  2. Wat een mooie video! Andalusië wil ik ook heel graag naar toe en stond op de lijst voor eind mij. Het is uiteindelijk Krakau geworden. Ik zou ook heel graag van die mooie reisvideo’s maken, maar ben altijd zo druk met fotograferen, dat ik het filmen vergeet. Ook ben ik niet zo sterk in filmen en weet ik niet zo goed hoe ik moet beginnen.

    1. Dank je wel! Zelf ben ik ook meer bezig met fotograferen en ik vergeet de filmpjes ook vaak. En eerlijk is eerlijk: ik vind ze ook niet zo heel erg professioneel, haha.. maar ik vind het toch leuk om erbij te doen en het monteren vind ik echt superleuk.