reisfilm Malta met kinderen

Reisfilm Malta met kinderen

leestijd: 1 minuten

In de herfstvakantie is het op Malta en Gozo vaak nog zeer aangenaam weer: niet te heet, maar wel lekker zonnig en met nog altijd een aangenaam warme zee. Het is dan ook ideaal om Malta met kinderen te bezoeken in deze tijd van het jaar. Wij genoten er een week van zon, zee en al het moois dat Malta en Gozo te bieden hebben aan natuurschoon en op cultuurgebied. Deze korte reisfilm geeft je een indruk.

Category: KidsMalta

Tags:

Reageer!


10 comments

  1. Leuke video Yvonne (sowieso leuk om te zien als mensen meer met video doen :D)! Veel het water op geweest zie ik, altijd fijn om een eiland van een ander perspectief te zien. En jullie hadden zulk goed weer!

  2. Wat een leuk filmpje van jullie en die kleine globetrotters. Ik zie dat jullie een echt danstalent in de familie hebben 😉 Super leuk dat boottripje. Ziet er mooi uit.

  3. Wat een leuke film! Wat tof dat ze de kanonnen ook echt afschoten, dat zullen de kinderen wel heel leuk hebben gevonden. Ging je nu echt met de boot helemaal de grot in?

    1. Je werd een beetje genept in het filmpje Sanne.. de grot was niet die bekende Blue Grotto, die ik van boven filmde, maar een veel kleinere grot vlakbij de Blue Lagoon. We zijn er langs gevaren, want daar kan je niet in. 🙂

  4. Super leuk filmpje 🙂 Dat boottochtje uit het begin hadden wij ook heel graag willen maken, helaas was het een week na jullie echt heel winderig en ging dat niet door. Leuk om al die bekende plekken te zien, ook al ken ik niet alles! goede reden om nog eens terug te gaan over een aantal jaar denk ik zo

    1. Wat jammer dat jullie door de wind geen boottocht konden doen.. dit was overigens de boottocht naar de blue lagoon.. die hadden jullie wel gedaan, toch?! Ik had ’t alleen express gemonteerd na het shot van de blue Grotto. 😉

  5. Wat heerlijk om te zien joh! Malta staat al een tijdje op ons lijstje en geldt nu als een eventuele optie voor maart volgend jaar. Leuk ook om te zien hoe jullie dochters ervan genieten. Echt een mooie ervaring ook voor hun.