reisfilm Java met kinderen

Reisfilm Java met kinderen

leestijd: 1 minuten

Misschien niet het eerste wat in je op komt: Java met kinderen bezoeken. Toch is juist dit eiland uitermate geschikt voor een ontdekkingstocht met het gezin.

Java is afwisselend en heeft voor alle leeftijden en interesses wat te bieden. Van het beklimmen van de Bromo vulkaan tot ritjes met de traditionele paardenkar, de dokar, in bijvoorbeeld Kalibaru. De fijne stad Malang en onze favoriet Yogyakarta, waar we de highlights zagen, zoals de Borobudur, maar zeker ook de minder bekende plekjes. Wij waren 2 weken op Java, maar hadden er met gemak een maand kunnen zijn, zonder ons te vervelen. Geniet mee van onze reisfilm Java mat kinderen ..

Category: IndonesiëKidsRondreizenVerre Reizen

Tags:

Reageer!


10 comments

  1. Wow wat een mooi filmpje. Die beelden van de vulkaan zijn prachtig! En leuk om te zien hoe jouw kinderen interacteren met de locale bevolking. Zo relaxt en natuurlijk… Echt kinderen 😉

  2. Superleuk filmpje Yvonne! Eerst dat mooie beginbeeld van de Bromo al, zoals je ‘m op foto’s vaak ziet, maar dan ook van binnen (zo had ik ‘m nog nooit gezien) en vooral ook de rest van de film. Wat ontzettend veel verschillende activiteiten hebben jullie gedaan! Dat hebben jullie maar mooi aan de meiden meegegeven.
    O, en heerlijk dat geluid van die vogeltjes tussendoor. 🙂

  3. Toen wij naar Bali gingen hebben we getwijfeld om het eiland met Java te combineren. We kozen ervoor enkel Bali te bereizen, maar als ik de video zo bekijk, moeten we Java ook maar eens snel op de planning zetten. Ons reismeisje wil ook wel aan een liaan slingeren 😉

  4. Awh ik vind jouw dochters zo schattig zeg! Hoe ze zelf met hun rugzakjes bijvoorbeeld die boot op lopen, heel lief 🙂 En daarnaast hebben jullie ook gewoon mooie dingen gezien zeg. Ik ben fan van je foto’s Yvonne (maar dat wist je volgens mij al), maar je video’s zijn ook leuk om te bekijken!