India met kinderen Reisfilm

India met peuter en dreumes reisfilm

India met peuter en dreumes reisfilm

Geschatte leestijd: 0 minuten

“Samen delen, samen spelen” proberen we in Nederland onze peuters en kleuters bij te brengen. In India hebben de kinderen niet veel om te delen. Dit bleek voor hen nooit een belemmering om samen met onze kinderen plezier te maken. Speelgoed ontbrak dus tijdens onze maand in India, maar aan vermaak geen gebrek. Dieren, muziek, forten en paleizen en op elke straathoek wat te zien en te beleven. Bekijk India door de ogen van onze kinderen.

Category: IndiaKids

Tags:

Reageer!


12 comments

 1. Hi Yvonne, mooi gedocumenteerd en zeer geruststellend voor grootouders die hun kinderen en kleinkind zien vertrekken naar India. Fantastisch filmpje met prachtige muziek. Dankjewel .
  Juist door het filmpje werd ik erop gewezen dat er bijzonder veel voor kinderen te zien is. Heb je de staafmixer gebruikt voor Rosalie? Is ze een makkelijke eter? Nogmaals dank voor je werk en je kijkje in jouw reisleven . Zou je het een probleem vinden om je lijstje van ziekenhuizen naar mij te mailen? Vr Gr Margot Snaak

  1. Haha, dank je wel. Ik weet niet of de grootouders er erg gerustgesteld door waren, maar het schept in ieder geval wat meer een beeld. Ik heb de staafmixer niet gebruikt, ze was al 14 maanden en at vanaf een maand of 9 gewoon met de pot mee. Ze is een erg bijzondere eter, soms erg moeilijk en soms juist heel makkelijk… Indiaas eten ging er in ieder geval probleemloos in. 🙂 Ik heb het lijstje met ziekenhuizen niet bewaard, omdat we elke keer andere plekken bezoeken en dus andere ziekenhuizen in de buurt zullen hebben. Mittal in Ajmer weet ik nog uit mijn hoofd.

 2. Ik vind het zooo stoer dat jullie gewoon naar India gaan met 2 jonge kinderen. Ik denk dat veel mensen jullie voor gek verklaren, maar ik kan niks anders dan respect voor jullie hebben. india is zo ontzettend mooi en inspirerend. Te gekke film!

  1. Dank je Sigrid, ik denk dat je gelijk hebt. Ik kon voor vertrek ook geen enkele info vinden over reizen door India met peuter en dreumes, vandaar dat ik er nu wat over online heb gezet. Hopelijk een inspiratiebron voor anderen, want het is (met de goede voorbereiding) super om met jonge kinderen door India te reizen!

 3. Kwam net op je site terecht omdat mijn dochter van 3 zeker wilde weten of er ook nog andere nlse kinderen waren als we over twee weken door Rajasthan gaan reizen. Ontzettend fijn om te zien dat jullie met twee kleine kinderen blijven reizen en dat dat juist ontzettend leuk en leerzaam kan zijn ipv eng (zoals veel mensen toch vrezen)

  1. Wij zijn geen Nederlandse (of Europese) kinderen tegengekomen, maar onze dochters hebben zich prima vermaakt met de Indiase kinderen hoor. 🙂 Veel plezier! O ja en eng was het helemaal niet hoor, maar idd… voor sommige mensen lijkt India wel een andere planeet.

  1. Jammer van het geluid Ivonne, heb mijn hele zondag (en de zaterdagavond) gezocht naar geschikte muziek, dus je moet hem eigenlijk nog een keer kijken MET geluid. 😉