reisfilm Georgië met kinderen

Reisfilm Georgië met kinderen

leestijd: 1 minuten

Onze rondreis door Georgië met kinderen (van 4 en bijna 3) begon in de hoofdstad Tbilisi, waar we gedurende de reis nog 3 keer terug keerden. Van hieruit maakten we trips naar Kakheti, de wijnregio, waar we behalve Sighnagi ook de wekelijkse veemarkt van Kabali en een aantal kastelen en kloosters bezochten. Daarna reisden we af naar Kazbegi, om te paard en lopend de mooie valleien in de omgeving te verkennen en natuurlijk een tocht naar de Gergeti Trinity te ondernemen. Per trein reisden we verder naar West Georgië, om rondom Kutaisi een aantal toffe plekken te bezoeken, voor we in zuidelijke richting, naar Vardzia gingen. Hier sliepen we op een erg fijne eco boerderij en bezochten we de grotten. Via, opnieuw, Kutaisi gingen we naar Mestia, in Svaneti. Deze bergregio staat bekend om haar eeuwenoude verdedigingstorens en schitterende natuur. We eindigden aan het strand van Kobuleti, om terug te keren naar Tbilisi.

Op zich niet persé een heel kindvriendelijke rondreis, maar met een aantal activiteiten die door onze kids enorm gewaardeerd werden, zoals je in deze reisfilm Georgië met kinderen kan zien:

Category: GeorgiëKidsRondreizen

Tags:

Reageer!


22 comments

 1. Wat leuk dat je meer met video doet Yvonne. Ik word er sowieso al blij van als mensen video leuk vinden, maar deze is ook nog eens heel leuk om te zien. En wauw… die plek waar jullie gingen paardrijden: fantastisch!

  1. In Georgië hebben we ook echt veel gefilmd! Ik heb nog genoeg materiaal voor nóg een film, haha. Binnenkort eens kijken of ik eindelijk tijd heb om eerdere reizen om te zetten in een filmpje.

 2. Heel tof filmpje is het geworden Yvonne! Jullie hebben volgens mij een fantastische reis achter de rug die je niet snel zult vergeten. En die pook in jullie auto 🙂

 3. Wat een fantastisch leuke film Yvonne! Ik had op Instagram en Facebook al veel beeldmateriaal voorbij zien komen, maar je hebt er echt een gave film van gemaakt. Wat een diversiteit aan plekken ook. En wat een armoede nog op sommige plekken, of zie ik dat verkeerd? Mooie natuur ook!!

  1. Dank je wel. Georgië is inderdaad ontzettend divers. Inderdaad in de uithoeken leven de mensen ook nog heel eenvoudig… echte armoede… ik weet het niet… ze hebben alles wat nodig is om te leven, maar een vetpot is het zeker niet!

 4. Super leuk om te kijken! En wat een geweldig toepasselijk muziekje 😀 Mooi om te zien dat de kids ook zo genieten! (Dat tongetje eruit tijdens het kayakken 😉 Ow en liefde voor die mooie oude auto’s!

 5. Wat een leuke reisfilm Yvonne! En prachtig land zo te zien. Jullie kids zijn wel wat gewend natuurlijk inmiddels Bij ons is dochter ook altijd snel tevreden als er maar (zwem)water, paarden en leuke activiteiten als kanoën in programma zit.

  1. Dank je wel. Ik geloof dat die 3 criteria (waarbij kanoën een actieve activiteit rond het water is) inmiddels ook redelijk bovenaan het wensenlijstje van die van ons staan. 🙂