Holiday Suites

Holiday Suites – echt weg, dichtbij huis

leestijd: 3 minuten

Jij wilt een weekend uitwaaien aan het strand, in een appartement met 180 graden uitzicht over de prachtige Belgische of Franse kust? Dan zit je bij Holiday Suites helemaal goed. Op gemiddeld 3 uurtjes van Utrecht vind je de perfecte plek om lekker te genieten van de zee, de natuur en elkaar. Je hebt keus uit maar liefst 8 verschillende locaties, allemaal op erg fijne plekken aan de kust gelegen. Tevens is er een vrij nieuwe accommodatie van Holiday Suites te vinden in Belgisch Limburg, voor wie de frisse zeelucht eens wil ruilen voor het prachtige, glooiende heuvelland.

Holiday Suites – appartementen aan zee voor prima prijs

Holiday Suites vindt dezelfde dingen belangrijk als wij: een goede locatie, dichtbij de actie, maar wel lekker rustig en voor een goede prijs. Je zou haast verwachten dat deze dingen zich niet zo makkelijk laten combineren, of dat het dan wel ten koste van de kwaliteit van het appartement zelf moet gaan. Niks is echter minder waar. Je krijgt bij Holiday Suites een nieuw, comfortabel appartement waar het je aan niks ontbreekt. Hoe ze dat doen? Door onbelangrijke zaken te schrappen. Zo is er bij aankomst geen receptie, maar haal je je sleutel uit een kluis, waarvan je vooraf per mail de inlogcode hebt gekregen. Ideaal voor mensen als wij ook, die vaak toch wat later zijn dan gepland, vanwege té veel stops bij leuke plekjes onderweg.

Holiday Suites Bray-DunesHoliday Suites Bray-Dunes – prima kwaliteit voor betaalbare prijs

Ook een kidsclub, speeltuin en zwemparadijs ontbreken bij Holiday Suites, net als een eigen restaurant. Vermaak voor de kinderen is echter altijd op een steenworp afstand te vinden, in de meeste gevallen pal voor de deur in de vorm van één lange, grote zandbak en een groot zoutwaterzwembad. Aan restaurants nooit een gebrek op de locaties waar je Holiday Suites vindt, dus ideaal om elke dag ergens anders te eten. Of lekker zelf te koken, net wat je wilt, want elk appartement heeft een eigen keuken, met alles wat je nodig hebt.

Holiday Suites Bray-Dunes

Wij brachten een lang weekend door in Holiday Suites Etoile de Mer, in Bray-Dunes, een badplaats aan de Franse Opaalkust, net ten noorden van de stad Duinkerke. Je kan een weekend strand dus ook goed combineren met een dagje stad. Wat ons meteen bij aankomst opvalt is hoe heerlijk breed en leeg het lange zandstrand is. Hier heb je nog de ruimte! Op 100 meter van de voordeur loop je zo de duinen van Perroquet in, waar je een fijne rondwandeling kan maken. Ik struin er even rond met Vera, onze oudste, terwijl Peter de spullen naar boven brengt, met hulp van Rosalie.

Holiday Suites Bray-Dunes strandVanaf de Holiday Suites appartementen Bray-Dunes loop je zo het strand op en de duinen in

Als we voor ’t eerst alle 4 boven zijn wordt ’t even stil. Wat een uitzicht! Het ruime balkon is perfect om hier van te genieten. Zelfs de meiden zijn onder de indruk en ze hebben meteen wilde plannen om op het strand ten uitvoer te brengen. Maar eerst moeten de slaapkamers verdeeld. 🙂

Hoe fijn ons appartement ook is, we staan gauw weer buiten, want de omgeving vraagt erom verkend te worden. Bray-Dunes is een leuk plaatsje, met een paar winkeltjes en genoeg restaurantjes voor elke portemonnee. Op veel plekken worden verse mosselen verkocht en verder kan je alle kanten op hier, van de lokale frituur tot een uitgebreid diner bij kaarslicht.

Bezoek je Bray-Dunes met kinderen? Het strand staat garant voor heel wat uren plezier, hier liggen voor hele schoolklassen genoeg mooie schelpen klaar om gevonden te worden en in de duinen vind je spannende bunkers die overgebleven zijn uit de tweede wereldoorlog. Het strand loopt heel geleidelijk af, waardoor het perfect is voor jonge kinderen. In de zomermaanden is hier dagelijks een strandwacht aanwezig. Leuke bijkomstigheid is dat je Plopsaland De Panne net over de Belgische grens vindt, op slechts een kwartiertje afstand!

Holiday Suites Bray-Dunes met kinderenHoliday Suites Bray-Dunes met kinderen, ideaal

Ook uitwaaien met Holiday Suites

Wij hadden een heerlijk weekend aan het strand dankzij Holiday Suites. Wil jij ook? Dat kan in Frankrijk in Equihen-Plage, Oye-Plage en Bray-Dunes. In die laatste plaats heb je keus uit maar liefst 5 gloednieuwe residenties. In België kan je aan zee slapen in één van de Holiday Suites van De Panne, Westende, De Haan, Blankenberge of Zeebrugge. Wist je trouwens dat niet alleen in de zomer, maar ook maar ook in de herfst de Belgische kust heerlijk is?

Vanuit Holiday Suites Houthalen-Helchteren kan je Limburg verkennen. Sommige appartementen zijn geschikt voor 2 personen, andere voor 4 of 6. Alle locaties en mogelijkheden vergelijken doe je heel gemakkelijk hier. Bovendien krijg je door rechtstreeks te boeken je handdoekenpakket gratis, net als een late check-out.

advertorial: Holiday Suites wilde ons graag laten kennismaken met de manier waarop zij accommodatie verhuren. Daarom reserveerden ze voor ons in Bray-Dunes één van de penthouses op de 7e verdieping van Etoile de Mer, in ruil voor een review. Zoals je hebt gelezen vonden we het een fijne plek, maar als we het niks hadden gevonden had ik t’ je ook verteld!

Category: KidsReviewsStedentrips

Reageer!


6 comments